Tiramisú de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 dl de suc de poma
- 1 llimona, la ratlladura i el suc
- 1 paquet de sucre de vainilla
- 700 g de pomes, pelades i eliminat el cor
- 4 rovells d'ou
- 100 g de sucre
- 500 g mascarpone
- 4 clares d'ou, muntades
- 150 g de llengües de gat
- 6 cullerades de Calvados o suc de poma
- 2-4 cullerades de cacau en pols
Utensilis
Una forma de 2 litres
Elaboració
Barreja en una paella, el suc de poma, el suc i la ratlladura de llimona i el sucre de vainilla.
Ratlla les pomes amb el ratllador gros, directament en el líquid.
Bull uns instants i deixa refredar completament.
barreja els rovells d'ou i el sucre i bat fins que estigui suau i esponjós, afegeix suaument les clares muntades
A continuació barreja suaument el mascarpone amb el preparat anterior.
Col.loca la meitat de les llengües de gat en la forma, remulla amb Calvados o suc de poma.
Col.loca al damunt la meitat de la barreja de poma i mascarpone i cobreix amb el rest de llengües de gat i a sobre de questes posa el rest de barreja de poma i mascarpone.
Col·loca el pastís de Tiramisú cobert en un lloc fresc almenys un mínim de 6 hores.
Abans de servir, escampar cacau pel damunt.
En lloc de cacau tritura 100 g d'avellanes i rosteix-les en una paella amb 2-3 cullerades de sucre en pols, de manera que el sucre quedi lleugerament caramelitzat.
Després de refredar-se, empolvorar amb les avellanes el pastís de tiramisú.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2390 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.